• Effectieve cloudopslag?
  Beheer je eigen cloud en data met Sparkweave.
 • Veilig bijlagen versturen?
  Met Mailweave verlaten bestanden nooit de organisatie.
 • Grote bestanden delen?
  Met Fileweave deel je documenten van elke grootte.
 • Overal toegang tot je data?
  Gebruik Syncweave: synchronisatie van bestanden en mappen.

Sparkweave 1 jaar gratis? Meld je nu hieronder aan en profiteer gratis licenties!

 

Meld je aan voor 31 januari 2013 voor de Sparkweave trial en ontvang 5 gratis* licenties voor Mailweave, Fileweave en Syncweave! Het Sparkweave Private Cloud platform wordt digitaal opgeleverd en het duurt maar een paar minuten om deze te installeren. Het Sparkweave platform werkt op de meeste hypervisors.

Volg de stappen en maak vandaag al gebruik van Sparkweave:

 1. Lees de Trial License Agreement
 2. Vul het onderstaande Trial License Agreement formulier in, geef aan dat je akkoord gaat met de Agreement en klik op 'Verzenden'
 3. Na ontvangst van het formulier ontvang je een e-mail met de downloadlink

Sparkweave 1 jaar gratis

 
Vul onderstaand formulier in en klik op 'Verzenden'.
 

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

 

* Sparkweave moet worden geïnstalleerd en geactiveerd voor 31 maart 2013. Klant heeft 30 dagen vanaf het moment dat de product trial is geactiveerd om de Trial License Agreement om te zetten in een End User License Agreement om in aanmerking te komen voor een gratis verlenging van elf aanvullende maanden.

Wat betekent gratis? Het betekent dat je helemaal niets betaalt om het Sparkweave platform te downloaden (nadat je de online Trial License Agreement hebt geaccepteerd). Je hebt 30 dagen om Sparkweave en de bijbehorende apps uit te proberen met vijf trial gebruikerslicenties.  Aan het einde van de trial moet je een nieuw End User License Agreement tekenen om de licenties nog eens elf maanden te kunnen verlengen. Je ontvangt ook gratis software updates en technische ondersteuning door het tekenen van de EULA.

De eerste vijf gebruikerlicenties krijg je van Sparkweave. We helpen je graag met het uitbreiden van het aantal licenties. Heb je vragen over deze aanbieding of wil je het aantal gebruikerlicenties uitbreiden neem contact met ons op.